Blog

VIGYÁZAT!!!

 

Sajnos engem is elért a piti, tudatlan, buta emberek próbálkozása. Nevemet, elérhetőségeimet kicsit megváltoztatva-hamisítva, nevemben próbálnak "ügyeskedni". Részükre-számukra készítettem egy kis CSOMAGOT.

 

Átkom arra szálljon, ki nevemet hazudva használja bestén

Véres vizelet hagyja el testét - azzal lehelje ki lelkét

A sírban se nyugodjék, 7 ördög szabdalja testét

Ámen.

 

Kedves piti kis senki!

Ez a CSOMAG egy pár heti kis kellemetlenséget fog neked okozni.

A következő amit készíteni fogok, az egy RÁK a gyomrodba!

Üdvözlettel.

 

MAGAMRÓL

Én vagyok a Fekete Sárkány, a Black Dragon, reinkarnációja egy fekete lénynek.

Egyformán jártas vagyok a Fekete, Föld, Levegő és Tűzmágiában is, de a Fehér Mágia sem jelent számomra kihívást.

Ha megbízol valamivel és SZERZŐDÉST kötsz Velem az ÚGY LESZ, MERT ÚGY AKAROM!!!

 

 

AZ IGAZMONDÓ KÁRTYA

 

A kártyajóslásnak évezredes hagyományai vannak, hisz már az ókori egyiptomi ábrázolásokon is........ de ezt Én már nem is folytatom, mert szerintem ezzel már a többség tisztában van, aki pedig nem az google-zon rá :)

Én inkább a "kártya" mai életéről osztanám meg egy-két gondolatomat.

Sokan foglalkoznak kártyajóslással, de sajnos vagy hál' istennek ( ezt döntsétek el Ti!!!) csak kevesen látják a lapok valós jelentését-mondandóját.

A könyvek és különböző leírások minden lapnak egy vagy több jelentést tulajdonítanak, ezt meg lehet tanulni, be lehet magolni, de higgyetek Nekem, hogy legtöbbször köze sincs ahhoz, amit akkor a kérdezőnek abban a kérdésben mondanak!!!

Egy igazi kártyajósnak a lapok, formák, színek, ábrázolások, víziókat-hologrammokat mutatnak a kérdező életéből.

Gyakran párhuzamosan egymásra vetítve jelennek meg.

Lehetőségeket mutatnak és egyszerre egy kiemelkedik, néha csak arany fényben felízzik.

Ez lehet jó, vagy lehet rossz, de a kérdezőnek JOGA van megtudni, hogy mit mutatnak a lapok.

Nekem a kedvenc kártyám a Tarot, de nagyon szeretem a Cigánykártyát is.

Mindig a kérdező személyiségétől és a pillanatnyi rezgésétől függ, hogy melyik fogja akkor megmondani a TUTIT!!!

 

 

A WOODOO "BABA" JÓ ÉS ROSSZ OLDALA

 

Először is a "babának" nincs jó vagy rossz oldala. A "baba" egy üres héj amit hozzáértő személy megfelelő "programmal" tud ellátni. Ha kell megfojt éjszaka álmodban, "rákot" növeszt a gyomrodban vagy pont ellenkezőleg, szerelmet hoz az életedbe, esetleg meggyógyít!!!

A kisérletezéstől mindenkit óva intenék, sokan el sem tudják képzelni, hogy milyen kapukat-átjárókat lehet megnyitni, csak azt veszik észre, hogy pillanatok alatt tönkre megy az életük és szar lesz kürölöttük minden.

Ha már csak a "baba" tud rajtad segíteni, úgy azt bízd hozzáértő személyre!!!

 

 

VÉDELMI KARKÖTŐK (FONALAK), TALIZMÁNOK,

LÁDÁK-SZELENCÉK, AMULETTEK

 

Mióta a világ-világ használja az emberiség a legkülönbözőbb tárgyakat-eszközöket védelemre.

Ha őseinket fizikai veszély fenyegette, kezdetben tökéletesen megfelelt védekezésre például a kőbalta de a szellemvilág ellen semmit sem ért. A fizikai védekezésre feltalált-kifejlesztett eszközök tárháza óriási fejlődésen ment keresztül az elmúlt évszázadokban, ellenben a „testetlen” veszélyekkel szemben hagyatkoznunk kell a régi, évezredek megfigyelésein és tapasztalásain alapuló technikák felhasználására. Pandora szelencéje sem volt más mint egy olyan eszköz ami mindazokat a rossz „dolgokat” amik akkor a világban jelen voltak - és az akkori ember mindennapjait keserítették meg - azt egyszerűen magába vonzotta és azt mindaddig míg fel nem nyitották, ki nem engedte. Biztos vagyok benne, hogy a Frigyláda „generátorai” lehettek a benne lévő kőtáblák - és hasonló módon mint a Pandora szelencéje - vonzotta, zárta magába a „gonosz” dolgokat.

Hasonló elven működnek azok a Rontás Elhárító Dobozok amit készítek. Folyamatosan elvonja a negatív energiákat attól akinek készítem.

A „Dobozt” olyan helyre kell elhelyezni, ahol többnyire tartózkodunk például lakás, autó, iroda, üzlet, ahol nem szeretnénk, hogy belénk kapaszkodjon egy éppen ott kóborló vagy célirányosan Nekünk címzett ártó „Energia”. Ezek a „ládikák” áthelyezhetők, egyik helyről, ingatlanból -akár minden nap- átvihetjük a másikba. Ellenben célszerűbb inkább a fontosabb helyeken egyet-egyet elhelyezni fixen, hogy véletlenül se törjön el, hogy véletlenül se szabaduljanak ránk azok a testetlen energiák amit addig már magához és magába vonzott, illetve zárt.

 

 

SZELLEMEK AKIK ITT RAGADTAK

 

Ha "eltávozoztt" egy szerettünk, vagy nem is annyira szerettünk, bizony elég gyakran a lelke itt ragad. Itt ragadhat, mert nem zárt le dolgokat, mert mi nem zártunk le vele kapcsolatosan eseményeket, történéseket. Ezt követően bizony kellemetlen eseményekben lehet részünk, ami megkeserítheti a mindennapjainkat. Ha észrevesszük, hogy valami nincs rendben a halált követő 40-50 napot követően sem, akkor bizony elkezdhetünk aggódni.
Igyekezzünk segíteni az itt ragadtaknak.
Félnek, kiszámíthatatlanok lesznek és gyakran megesik, hogy ártani kezdenek.

Egy konkrét eset: Meghalt a nagymama, akinek a lánya még a halálos ágyán sem bocsájtott meg egy régi eseményt. A lélek itt maradt és a lányának a leggyengébb pontján ártott - az unokán. Éjszakánként támadott, szinte már az őrületbe kergette a gyermeket. Ez addig ment míg őszintén meg nem bocsájtott az elhalt lánya.

Utána már csak át kellett kísérni a kapun.
Vegyük komolyan, hogy kit és hogyan engedünk eltávozni.
Engedjük, hogy el tudjanak búcsúzni a szeretteiktől, hogy letudják zárni a múltjukat és őszintén tudjunk megbocsájtani nekik.

 

SZINES FONALAK A CSUKLÓN

 

Biztos sokaknak feltünt, hogy ismert vagy ismeretlen emberek színes -piros, zöld, kék...- fonalat hordanak a bal csuklójukon. Ezek a "fonalak" ha értő kéz készíti el és helyezi fel, sok mindenben segítik és védik annak viselőjét.
Megvédi viselőjét páldául átoktól, rontástól, negatív elementár-októl vagy segíti a párkapcsolatokban, szerelemben, anyagiakban, egészségben. E "technika" is évezredes megfigyeléseken -fejlesztéseken- ment át, ma ismert neve "Kötélmágia"


Egyszerűnek tűnik, de melepően jól tud működni ha hozzáértő kezek készítik. Stúdiónkban körülbelűl 1-2 óra alatt elkésztem és felhelyezem.

A színe függ a hordozandó programtól és addig hat míg le nem veszik vagy le nem szakad. Ha leszakad, figyeljünk oda az aznapi történésekre, hisz valószínű, hogy mivel védelmünket elveszítettük rövid időn belül megtalálnak bennünket a negatív események. Ilyenkor célszerű visszmenni az előző készítőjéhez és megkérni arra, hogy helyezzen fel egy újat.

 

TALIZMÁNOK-AMULETTEK

Szintén évezredek óta hiszünk és bízunk bennük. Miért? A válasz egyszerű: MERT MŰKÖDNEK!!!

Bármi lehet talizmán vagy amulett. Lehet egy kavics amit valahol találtunk, egy fadarab, egy ékszer stb. Védenek és segítenek. Néha már nem is emlékszünk rá, hogy hogyan és mikor került hozzánk, csak azt vesszük észre, hogy folyamatosan velünk van és jó érzés, nyugalommal tölt el bennünket ha megfogjuk vagy ránézünk.

A titok?

Mindegyikben egy segítő szellem él. Segít és óv bennünket. Sajnos nem mindenki olyan szerencsés, hogy rátalál a talizmánja vagy amulettje, de jóhír, hogy mindenkinek lehet, mert el lehet készíteni Őket. A talizmánt azért készítik hogy a jótékony, segítő hatásokat bevonzza az életbe, ezzel szemben az amuletteket azért viselik, hogy elhárítsák a gonosz, káros és ártó hatásokat. Tehát két ellentétes hatásmechanizmusú ámde céljaiban egymáshoz közelálló Szent tárgyról van szó. De csak akkor lesz valódi, működő, és hatásos, ha az eredeti hagyományt követi és a megfelelő időben, helyen, körülmények között az arra alkalmas személy készíti el. Márpedig roppant fontos az erő, az erők megkötése. De ugyanúgy ahogy lehet jóra, lehet rosszra is "programozni". Bizony, hagyhatnak nálunk dolgokat rosszakaróink, vagy kaphatunk cuki ajándékokat is. Aztán csak azt vesszük észre, hogy a dolgaink nem úgy alakulnak. Hozzáértő kéz tud ilyet és tud olyat is készíteni!!!

 

SZERELMI KÖTÉS I.


A világ egyik legrégebbi Mágiája.
Mióta világ a világ, ha szívünk szenved arra gyógyírt igyekszünk találni.

Ha elhagyott a Kedves, - vissza akarjuk Őt hozni, ha a Kedves másé, - magunknak akarjuk, ha szarul mennek a dolgok, - rendbe akarjuk tenni.
Ha nem megy egyedül-segítséget kérünk. Először esetleg a barátainkhoz, rokonainkhoz fordulunk segítségért.

Amikor nem lesz jobb, elkezdünk otthon "barkácsolni". Várjuk a megfelelő holdállást, babot vagy mákot főzünk, gyertyát
égetünk, varázskört-oltárt építünk. Ezek sem rosszak, de csak akkor, ha egyébként is rendbe jönnének a problémák.

Ellenben ha nem működnek jön a következő lépcsőfok: internetes Kötés - valami miatt nem találkozhatunk senkivel, a kötéshez csomagot rendelünk és kapunk is leírással.- Megcsinájuk, de valami miatt nem működik - egyértelmű, hogy "mi" rosszul csináltuk. Nem koncentráltunk eléggé, gyenge az energiánk, hitetlenek-türelmetlenek vagyunk, nem vagyunk eléggé pozitívak, rosszul és rosszkor csináltuk. Egy biztos, mi vagyunk a hibásak.

Talán megcsináltatunk egy emeltdíjas telefonszámon keresztül is kötést. Egy biztos, elköltünk 2-3-400 ezer forintot és eltelt közel 1 év, ahelyett, hogy rögtön olyanhoz fordulnánk akihez személyesen elmehetünk, aki ért ahhoz amit csinál és
töredékébe kerül annak amit apránként kifizetünk. Arany igazság, a több néha kevesebb. Én mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy ne kísérletezzenek és ha úgy érzik, hogy "valami" nem biztos, akkor csináltassák meg a kötést mielőtt még el nem költözik a Kedves, mert nehezebb és hosszabb ideig tart visszahozni mint megtartani.

Folytatása következik.....

 

 

SZERELMI KÖTÉS II.

 

Nagyon sokféle kötés van.
Dolgozunk amulettekkel, talizmánokkal, fonalakkal, ásványokkal-kövekkel, különböző porokkal, gyertyákkal, babákkal stb.
Minden Mágusnak vagy Boszorkánynak megvan a saját technikája.
Mindegyik lehet jó vagy lehet rossz, a siker nagyrészt attól az erőtől-energiától függ, hogy aki csinálja az rendelkezik-e
elegendővel.
A tanácsom: Találkozni kell a Mágussal vagy Boszorkánnyal, a kiválasztásnál higgyünk a megérzésünkben és vegyünk részt a szertartáson. A jelenléttel növelve van az energia és nem utolsó sorban csodálatos és óriási élmény lehet a "kérő" számára. A kötést minél hamarabb csináltatjuk meg, annál hamarabb dolgozik és annál hamarabb élvezhetjük jótékony hatását.
Erre kellene igazán a TB. finanszírozás :)
A szertartást követően pedig tartsuk be a Mágus vagy Boszorkány kéréseit-utasításait, bízzuk rá magunkat, hisz azért bíztuk meg, mert hiszünk benne.
Működni fog!!

 

A” Csodálatos gyógyulások” ÉS A MÁGIA!!

                                     

Hányszor halljuk-olvassuk, hogy a „tudomány”,az orvosok már le mondtak a betegükről, mert az Ő tudományuk már véget ért.
És láss csodát, megmagyarázhatatlan módon a beteg „csodás” gyógyuláson megy keresztűl!

Fájdalmat-fájdalommal, kint-kínnal, szenvedést-szenvedéssel, gyötrelmet-gyötrelemmel, ÉLETET -ÉLETTEL lehet megváltani.

Az Univerzumnak kell az EGYENSÚLY.

Ahhoz, hogy kapjunk egy új ÉLETET, adnunk kell egy ÁRTATLAN ÉLETET.

VÉRT-VÉRREL lehet megváltani.

EZ A VÉR MÁGIA

Influenzára és egyszerű gondokra-bajokra ott van az ezüstkolloid.

Igazán „HALÁLOS” esetekben /nem minden esetben/ csak a VÉRMÁGIA segíthet.

Kaphatunk még egy új lehetőséget egy Új Életet egy ártatlan életért cserébe.

A vér maga az élet, Egyszer és csakis EGYSZER megválthatjuk.

 

CSAK EGY JÓTANÁCS!!!

 

Az elmúlt hónapokban egyre többször fordulnak hozzám azzal a "panasszal, hogy otthon próbáltak megcsinálni különböző mágiákat, szertartásokat és hát nem úgy sült el, mint azt szerették volna!

Az ezt követő észlelések-tünetek szinte minden esetben hasonlóak voltak: 

hangok-megmagyarázhatatlan történések a lakásban, elektromos berendezések elromlása-ki/be kapcsolódása, dolgok eltünése, szagok-illatok, megmagyarázhatatlan rossz érzések.... stb.

Nemegyszer elkezdjük magunkkal-magunkon hurcolni a vendégünket, vendégeinket.

NE CSINÁLJUNK otthon, olyat amivel belenyúlhatunk számunkra ismeretlen energiákba-folyamatokba.

Egyszerűbb esetben csak kellemetlenséget okozunk, okozhatunk magunknak, viszont komolyabb dolgokba is "beleszólhatunk", tragédiákat indíthatunk el!!!!

Halgassunk mindig a bölcs közmondásra miszerint :

A cipész maradjon inkább a kaptafánál!!!!