Rontás-Átok levétel

 

Manapság kevés az az ember, aki elmondhatja magáról, hogy nincs rajta Rontás vagy Átok.

Nagyon sok a rohadék, az irigyünk, akikről sokszor nem is gondolnánk. Gyakran előfordul, hogy nem is kell hozzá egy külső személy, mert saját magunk tettük magunkra. Csak azt vesszük észre, hogy fáradtak vagyunk, nem tudjuk magunkat kipihenni, minden ami addig jólment az most rossz és tönkremegy, bárhogy is igyekszünk semmi sem sikerül.

Biztosak lehetünk benne, hogy Rontás, vagy Átok van rajtunk!

Először is gondoljuk át, hogy mióta nem működnek a dolgaink, mióta van ez így, mióta szar minden? Majd ha erre rájöttünk, gondoljuk át, hogy milyen konfliktusaink voltak és kivel? Szakítottunk, elváltunk, volt párunk vagy szülei esetleg nagyszülei, testvére vagy az új kapcsolat lehet a "forrás"?

Munkahelyi gondok voltak esetleg abban az időben? Lehet, hogy kollégánktól, volt főnökünktől, esetleg egy üzlettárs lepett meg minket? És akár születhettünk egy "generációs" átokkal is, rengeteg minden szóbajöhet.

Megtalálom-Beazonosítom-Megsemmisítem!!!

Ha kéred visszaküldöm a "feladónak", pusztítsa az ő életét, NE a tiéd!

Ne élj vele ha nem muszáj, sajnos vannak olyan erős átkok amikre az életünk is rámehet! Szabadulj meg Tőle!!!

Ha ezt olvasod még nem késő, mert az életösztönöd vezetett az olvasáshoz, utat mutat Neked, hogy egy új életet kaphass, mindazoktól a nehézségektől megszabadítva amit mások "jóakaratából" kaptál!!!

Ne légy birka, hogy megadd magad másoknak!

Vissza a szolgáltatásokhoz

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel esetén, munkatársunk visszahívja Önt!

Sikeresen megkaptuk üzenetét.

Minden mező kitöltése kötelező!