Termékenységi szertartás

Abban az esetben, ha a terméketlenséget nem betegség okozza, ÉN tudok segíteni!!!

A babaváró párok számtalanszor és egyre gyakrabban találják magukat szembe azzal, hogy mindkettőjük egészséges, biológiailag és szervileg rendben vannak, de mégsem történik meg a fogantatás! Nagyon sokunk életének központi részét jelenti gyermekünk születése, aminek alapfeltétele maga a fogantatás, később pedig, hogy a gyermekünk egészségesen szülessen meg. A nyugati orvoslás mindenféle hormonokat, serkentőket és gyógyszereket ad és a jótanácsot „szorgosan próbálkozzanak”!

Én pedig tudom a régi igazságot, hogy „próbálkozni a kutya szokott”!

A fenti esetekben valamilyen energetikai blokk van jelen egyik vagy másik félnél, esetleg mindkettőnél, illetve maga a leszületendő lélek valami miatt nem akar lejönni a szüleihez.

Akár egyikről, akár másikról, vagy a harmadikról is legyen szó én megoldom, megteremtem, hogy az Áldott állapot létrejöjjön!

Megszüntetem a fennálló blokkokat, átkokat, rontásokat, negatív energiákat és felveszem a kapcsolatot a leszületendő lélekkel – lelkekkel, és meghívom Őket a leszületésbe.

Minden új élet áldás kell, hogy legyen – nem pedig teher!

Tehát feleslegesen ne várjatok évekig! Az első lépésetek legyen, hogy kértek egy konzultációs időpontot, ahol először is megnézem, hogy mi a megoldandó feladat, majd a következő pedig, hogy elviseljétek a reggeli hányingereket!

Vissza a szolgáltatásokhoz

Kapcsolat

Kapcsolatfelvétel esetén, munkatársunk visszahívja Önt!

Sikeresen megkaptuk üzenetét.

Minden mező kitöltése kötelező!